Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος του The 2Night Show - «Στεναχωριόμαστε...»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος του The 2Night Show – «Στεναχωριόμαστε…»

Τι συνέβη;

Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 Νοεμβρίου, έως και τις 18 Δεκεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ, θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλά από τα προγράμματα του καναλιού να μπαίνουν στον «πάγο» περισσότερο από ενάμιση μήνα.

Ο λόγος είναι πως το Μουντιάλ ολοκληρώνεται μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, όταν υπό κανονικές συνθήκες θα σταματούσαν τα τηλεοπτικά προγράμματα για τις «διακοπές» των Χριστουγέννων.

Έτσι όσα προγράμματα του ΑΝΤ1 προβάλλονται τις ώρες των αγώνων του Μουντιάλ αποχαιρετούν σιγά σιγά τους τηλεθεατές και ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις πρώτες ημέρες του 2023.

Έτσι, μετά το Ράδιο Αρβύλα, το προσωρινό τέλος της εκπομπής του ανακοίνωσε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης.

«Η τελευταία Τρίτη του 2022 για εμάς. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, τώρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι η τελευταία του 2022, όσον αφορά στην προβολή του The 2Night Show. Στεναχωριόμαστε. Έχετε πολλά φιλιά από όλη την παρέα, αλλά όλα αυτά θα τα πούμε την Πέμπτη όταν θα σας αποχαιρετήσουμε και θα σας ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ όμορφο Μουντιάλ και ωραίες γιορτές» είχε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής του.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024