Ο Χρήστος Ζαμπούνης συμβουλεύει: Τι επιτρέπεται και τι όχι στο γιορτινό τραπέζι
Δείτε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε
Ο Χρήστος Ζαμπούνης εξηγεί στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να προσέξουμε στο γιορτινό τραπέζι.
Μπορεί τα κινητά τηλέφωνα να έχουν γίνει προέκταση του χεριού μας, όμως ο νούμερο ένα κανόνας είναι τα κλείσουμε όσο βρισκόμαστε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.
Ακόμα, στο γιορτινό τραπέζι προσκαλούμε εκείνους που θέλουμε.
«Από την εποχή του Ιωσήφ υπάρχει το ερώτημα πως χειριζόμαστε την πεθερά. Μονό με διπλωματία σώζονται αυτά», σχολίασε χιουμοριστικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.
Τιμητική θέση στο εορταστικό τραπέζι είναι συνήθως εκ δεξιών του οικοδεσπότη και εκ δεξιών της οικοδέσποινας.
Ένα από τα απαγορευμένα θέματα προς συζήτηση στο γιορτινό τραπέζι είναι ότι αφορά τα χρήματα, ενώ καλό θα ήταν να αποφεύγονται τα δώρα μεγάλης αξίας.
Μία safe επιλογή είναι ένα βιβλίο.
Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
- Δήμαρχος Σερρών: «Καμία μόλυνση στο νερό-Προληπτική η απαγόρευση της πόσης»
- Ανάβει… φωτιές η «Tuttosport»: «Πωλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)
- New Year, New You: Είσαι έτοιμος για όλα αυτά που μπορούν να αναβαθμίσουν τον τεχνολογικό σου εξοπλισμό;
- Οι υπερπαραγωγές που κατέληξαν σε «ναυάγιο»: Αυτές είναι οι ταινίες – απογοήτευση του 2025
- Ανδρουλάκης: Στον ξενώνα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»
- Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για serial killer μετά τον εντοπισμό τριών ακόμη πτωμάτων


