Με γκέλα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της για την Premier League η Τότεναμ μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπρέντφορντ, αντέδρασε όμως και έφτασε στην ισοφάριση (2-2), παίρνοντας έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Χάρι Κέιν, που με δικό του γκολ ξανάβαλε στο ματς την ομάδα του, έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Boxing Day με 10 γκολ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον Ρόμπι Φάουλερ με 9.
Ο επιθετικός των «Spus» δέχθηκε μάλιστα και πικάρισμα από τους οπαδούς των γηπεδούχων λόγω του χαμένου πέναλτι με τη Γαλλία.
Η Μπρέντφορντ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με πλασέ του του Γιάνελτ στο 15′ ενώ έκανε και το 2-0 με γκολ του Τόνεϊ στο 54′. Κάπου εκεί η Τότεναμ ξύπνησε και λίγο έλειψε να πάρει και το ματς.
Αρχικά μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Κέιν στο 65′ και ισοφάρισε σε 2-2 έξι λεπτά αργότερα με πλασέ του Χόιμπιεργκ. Στο 85′ η Τότεναμ άγγιξε την ανατροπή, αλλά η κεφαλιά του Κέιν σταμάτησε στο δοκάρι και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.