Qatargate: Eίναι επιζήμιο για την αξιοπιστία της ΕΕ, δηλώνει ο Σαρλ Μισέλ
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ δήλωσε ότι πρέπει να «καταλήξουμε σε μια δέσμη μέτρων» για τη διαφθορά.
Το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι «δραματικό και επιζήμιο για την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στο Politico.
Ο Σαρλ Μισέλ ανέφερε ότι ανησυχεί πολύ για τις κατηγορίες της βελγικής αστυνομίας για εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και διαφθορά εναντίον νυν και πρώην μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Qatargate: Η τσάντα που «φούσκωσε» μετά τη συνάντηση Παντσέρι και Τζόρτζι με υπουργό του Κατάρ
«Να πάρουμε μαθήματα»
«Πρέπει πρώτα να πάρουμε μαθήματα από αυτό και να καταλήξουμε σε μια δέσμη μέτρων για να αποφύγουμε τέτοια πράγματα — για να αποτρέψουμε τη διαφθορά στο μέλλον σημείωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Politico.
Eπιπροσθέτως, επισήμανε ότι το σκάνδαλο «καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για εμάς να επικεντρωθούμε στις οικονομικές και ενεργειακές κρίσεις που επηρεάζουν τις ζωές των ευρωπαίων πολιτών αυτή τη στιγμή».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εργαζόμενοι ΔΥΠΑ για το φιάσκο με τα επιδόματα: Παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης οι προπληρωμένες κάρτες
- Συνταγή: Γαλατόπιτα
- Ξεκινούν 48ωρη απεργία οι οδηγοί ταξί – Τα αιτήματά τους
- Έρευνα: Έτσι η άσκηση βελτιώνει την ψυχική μας υγεία
- Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα ψύχους την Τρίτη – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από Τετάρτη
- Τραπεζικές απάτες: Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει προβάδισμα στους επιτήδειους




