Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Διαψεύδει τα ιταλικά δημοσιεύματα ο δικηγόρος της - «Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε»

Εύα Καϊλή: Διαψεύδει τα ιταλικά δημοσιεύματα ο δικηγόρος της – «Ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ η Εύα Καϊλή φαίνεται πως παραδέχτηκε στις αρχές ότι γνώριζε για τις πράξεις που κατηγορείται ο σύντροφός της. Το αρνείται ο δικηγόρος της

Διαψεύδει ο δικηγόρος της κ. Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας για τη φερόμενη κατάθεση της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου στις αρχές. Ο ιταλικός και βελγικός Τύπος έγραψε σήμερα πως η Εύα Καϊλή παραδέχθηκε ότι γνώριζε για το κύκλωμα με τις μίζες στο οποίο κατηγορείται ότι συμμετέχει ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι, αλλά και ότι η ίδια ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τη βαλίτσα με τα μετρητά.

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι η κ. Καϊλή ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ή ότι συμμετείχε στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο σύντροφός της. Σημείωσε ακόμα ότι η εντολέας του δεν είχε ποτέ κυριότητα ή κατοχή στα χρήματα που βρέθηκαν στο κοινό διαμέρισμα και πρόσθεσε ότι ουδέποτε στη ζωή της έχει δωροδοκηθεί.

Στα άδυτα της Fight Impunity: Η ΜΚΟ που βρέθηκε στο επίκεντρο του Qatargate – Πώς στήθηκε η «βιτρίνα»

Τι αναφέρει ο ιταλικός Τύπος

Η ιταλική La Repubblica εκτός από τα παραπάνω, έγραψε ακόμα ότι η Εύα Καϊλή μετά τη σύλληψη του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Παντσέρι και δύο Ευρωβουλευτές για την έρευνα που είχε ξεκινήσει γύρω από το Qatargate.

Μάλιστα, η εφημερίδα εξηγεί ότι αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίστηκε η σύλληψη της κ. Καϊλή, η οποία αρχικά δεν είχε προγραμματιστεί.

Ακόμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της La Repubblica, η επ’ αυτοφώρω μορφή του εγκλήματος, δηλαδή ή εύρεση των χαρτονομισμάτων στο σπίτι και η προσπάθεια αλλοίωσης των αποδεικτικών στοιχείων, δηλαδή η «απόδραση» του πατέρα της και η ειδοποίηση τριών ατόμων για την έρευνα, έπεισαν τους Βέλγους να την συλλάβουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή θα προσέλθει ενώπιων των βελγικών αρχών την Πέμπτη, οι οποίες θα αποφασίσουν εάν η ευρωβουλευτής θα παραμείνει στο σωφρονιστικό κατάστημα ή θα αποφυλακιστεί υπό όρους.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024