Πρωταθλήτρια κόσμου είναι από το βράδυ της Κυριακής η Αργεντινή, για τρίτη φορά στην ιστορία της.
Παρότι χρειάστηκε να πονέσει όσο κανένας άλλος, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε επιτέλους να κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο που «κυκλοφορεί» στο ποδόσφαιρο, φτάνοντας με την πατρίδα του στη Γη της Επαγγελίας.
Έναν τίτλο τον οποίο ο Μέσι τον ήθελε όσο κανείς άλλος, κάτι το οποίο γνώριζαν άπαντες στο στρατόπεδο της «Αλμπισελέστε». Αυτό φάνηκε και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα. Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής έδειξαν τη μεγάλη τους χαρά για τον αρχηγό τους.
Τι έκαναν; «Δημιούργησαν» μια ουρά και ο καθένας με τη σειρά του πήγαινε προς τον Μέσι, για μια σφιχτή αγκαλιά.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Νότιγχαμ Φόρεστ – Πόρτο για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.