Ο Ολυμπιακός είναι με το… 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 4-1 κόντρα στον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του στην Cosmote TV o Μίτσελ δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.
Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στους Μαρσέλο, Φορτούνη και Χάμες που μετά την προετοιμασία δείχνουν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση.
Για το ματς: «Θύμωσα στο πρώτο μέρος και ιδιαίτερα στην παύση. Πρέπει να αναρωτηθώ τι συμβαίνει, ζητάμε τα ίδια πράγματα σε κάθε ημίχρονο, όμως η προσωπικότητα και η θέληση ήταν εντελώς διαφορετική σε κάθε μέρος».
Για το τι είπε στους παίκτες του: «Αυτό που είπα από την πρώτη μέρα. Να παίζουμε ομαδικά γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε ατομικά. Έτσι, δώσαμε καλό παράδειγμα για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε».
Για τον Μαρσέλο: «Η αλήθεια είναι πως θέλουμε όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα, σε κάθε λεπτό να είναι συγκεντρωμένοι. Αυτό έκανε ο Μαρσέλο σήμερα, αυτό που θέλω από όλους του παίκτες. Να αναφέρουμε πως ο Μάρσελο, ο Χάμες κι ο Φορτούνης είναι πιο έτοιμοι γιατί προπονήθηκαν με συνέχεια».
Για το αν είναι μήνυμα για τη συνέχεια: «Πρέπει να αποφασίσουμε ποια η ομάδα θα είμαστε. Η ομάδα του πρώτου μέρους ή αυτή του δεύτερου που έδειξε τις δυνατότητές μας. Να πάρουμε την απόφαση και να παίζουμε σαν ομάδα».
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (11/2) από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του για τη «χρυσή» αυτή περίοδο.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη και τη Euroleague - Οι οικονομικές απαιτήσεις του Αμερικανού και το... beef με τον Κέντρικ Ναν
Το Final Four γίνεται φέτος στην Αθήνα και ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται τα πρώτα εισιτήρια με τις τιμές ωστόσο να έχουν ξεφύγει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα έγραψε Ιστορία με την απίθανη εμφάνισή του και οι Σαν Αντόνιο Σπερς συνέτριψαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες – Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.