Πυρ και μανία ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: «Άχρηστος ο διαιτητής, να το βουλώσει ο Φαν Χάαλ»
Εξαλλος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά τη νίκη-πρόκριση της Αργεντινής επί της Ολλανδίας.
Δε… μάσησε τα λόγια του ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!
Μετά τη νίκη στα πέναλτι και τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ, ο τερματοφύλακας της Αργεντινής έστησε στον… τοίχο τους Ματέου Λαόθ και Λουίς Φαν Χάαλ.
Ο φύλακας-άγγελος των «Γκαούτσος» ήταν έξω φρενών τόσο με τον διαιτητή του αγώνα, όσο και με τον προπονητή της Ολλανδίας.
«Ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν 2-0 μπροστά, αλλά ο διαιτητής έδινε όλες τις φάσεις υπέρ της Ολλανδίας. Από το πουθενά μείωσαν με μια καλή κεφαλιά, ο διαιτητής έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις χωρίς λόγο, τους έδωσε 2-3 φάουλ έξω από την περιοχή. Σαν να ήθελε να σκοράρουν. Ελπίζω να μην έχουμε αυτόν τον διαιτητή ξανά, είναι άχρηστος. Άκουσα τον Φαν Χάαλ να λέει πριν τα πέναλτι πως έχουν πλεονέκτημα και να δηλώνει βέβαιος πως θα μας νικήσουν. Πιστεύω πως πρέπει να το βουλώσει», τόνισε ο Μαρτίνες.
DIBU MARTÍNEZ DID NOT HOLD BACK pic.twitter.com/EcdNPB9ndM
— Luis Miguel Echegaray (@lmechegaray) December 9, 2022
- Νίκος Ρωμανός: Είμαι μάρτυρας μιας ωμής επίδειξης ρεβανσισμού – Η δικαιοσύνη επικρατεί μόνο με ελευθερία
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στο Καστελλόριζο
- Κουτσούμπας: Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών – Επίσκεψη στο μπλόκο της Νίκαιας στη Θεσσαλία
- Σπέτσες: Συνελήφθη οδηγός βυτιοφόρου που έριξε λύματα σε δάσος
- Ολυμπιακός: Με Στρεφέτσα η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ (pic)
- Γιατί στις πλούσιες χώρες πολλοί νιώθουν φτωχότεροι, δίχως να είναι;
