Θέμα με τον Κίλιαν Εμπαπέ στη Γαλλία λίγα μόλις 24ωρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τους Άγγλους για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Όπως υποστηρίζουν στα Μέσα της χώρας, ο 24χρονος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και των «τρικολόρ» απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάμπ, ακολουθώντας ένα δικό του ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Τι πραγματικά ισχύει ωστόσο. Όπως μεταδίδει το RMC, ο Εμπαπέ δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε κάποια ενόχληση, ούτε καν κάποιο θέμα κούρασης. Οι Γάλλοι είχαν αποφασίσει εξ αρχής, αμέσως μετά το ματς με τους Πολωνούς να ξεκουράσουν τον Εμπαπέ εν όψει προημιτελικών.
Στο στρατόπεδο της Γαλλίας ήξεραν ήδη για την απόφαση αυτήν και για αυτό δεν έχει βγει και κάποια ενημέρωση, με τον Εμπαπέ να αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» απέναντι στους Άγγλους.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους