Με φόρα η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ (91-97)
Η Φενέρ συνεχίζει τις εξαιρετικές της εμφανίσεις παίρνοντας το ντέρμπι απέναντι στη Γαλατάσαραϊ επικρατώντας με σκορ 97-91.
Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις συνεχίζει η Φενέρμπαχτσε σε Τουρκία και Ευρώπη, με τον Δημήτρη Ιτούδη να επικρατεί της Γαλατάσαραϊ του Αντρέα Πιστιόλη με σκορ 97-91.
Οι Φενέρ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, παίρνοντας από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα, όμως η Γαλατά έδειξε μεγάλη βελτίωση και όχι απλά πλησίασε, αλλά πέρασε και μπροστά, φτάνοντας στο +5 (51-46) στην ανάπαυλα για το ημίχρονο.
Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, αφού οι παίκτες του Ιτούδη πάτησαν… γκάζι και πέρασαν με τη σειρά τους εκ νέου μπροστά. Το ματς στη συνέχεια έγινε ντέρμπι με τη Φενέρ να κρατά τα ηνία και να μην επιτρέπει στο σύνολο του Πιστιόλη να κάνει νέα ανατροπή.
Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, η Φενέρ κράτησε την ψυχραιμία της στα κρίσιμα, και πήρε τη νίκη με το τελικό 97-91, παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.
Τα δεκάλεπτα: 23-31, 51-46, 70-72, 91-97.
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου

