«Πολιτική» χαρακτήρισε τη δίωξή του ο Νίκος Παππάς που κάθεται σήμερα στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου κατηγορούμενος για τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016.
«Με τη δίκη, που αρχίζει σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης προσβάλλει βάναυσα, με πρωτοβουλία και ευθύνη του, τη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα.», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «ο βασικός υπεύθυνος του θεσμικού ξεπεσμού της πατρίδας μας, εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη».
Σεβόμενος σε κάθε περίπτωση της ανεξαρτησίας της, δεν θα συμβάλλω σε αυτή την εργαλειοποίηση, τονίζει ο πρώην υπουργός και προσθέτει ότι η στάση του, δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική.
Καταλήγει λέγοντας πως «ως υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, συνέβαλα ώστε να μπει για πρώτη φορά να διασφαλιστούν τα συμφέρονται του ελληνικού δημοσίου. Αυτήν την αλήθεια, καμία δίωξη δεν μπορεί να την κρύψει».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα