«Πολλές φορές είναι…» – Συγκλόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης
«Τι να πω;»
Η κάμερα πρωινής εκπομπής συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη και με αφορμή τα συγκινητικά μηνύματα του κόσμου για την σκηνή του Πάνου Νάτση στις «Σέρρες», ο ίδιος μίλησε για τον χαμό του καλού του φίλου.
Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για ένα στοιχείο του χαρακτήρα του αδικοχαμένου για το οποίο όλοι τον ξεχώριζαν, προκαλώντας ρίγος σε όσους τον παρακολούθησαν.
Tα σπαρακτικά λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση
«Τι να πω; Τα ξέρετε. Δεν έχω να πω κάτι καινούριο. Είναι μια δουλειά που αγαπήσαμε κι ένας άνθρωπος που αγαπήσαμε, αγαπάμε και θα αγαπάμε πάντοτε. Ένας σπάνιος άνθρωπος. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε τον αγαπάμε και θυμόμαστε του πνεύμα του, το μυαλό του, την καρδιά του και πολλές φορές είναι οδηγός μας. Είχε κάτι φοβερό ο Πάνος. Ήξερε πως να σε κάνει να μη στενοχωριέσαι» είπε χαρακτηριστικά.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)


