Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης: Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι

Γιώργος Καπουτζίδης: Αν τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου, ας αλλάξουν κανάλι

Ο Γιώργος Καπουτζίσης μίλησε για όλα έξω από τα δόντια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας του παράστασης «42497», στις 21/10 στο θέατρο Ήβη. Είναι ένα έργο που διαφέρει από τα προηγούμενά του και επικυρώνει την ελευθερία του να γράφει εκείνα που τον εκφράζουν, όπως είπε ο ίδιος.

«Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου. Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω», είπε.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Καπουτζίδης: Έξαλλος με τις φήμες που τον θέλουν υποψήφιο στις εκλογές

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η στάση των γονιών του τον βοήθησε να γίνει αυτό που είναι. «Δεν ήταν μία εύκολη αντιμετώπιση, αλλά είπαν αγαπιόμαστε, αυτό είναι», είπε.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τις εκπομπές, τονίζοντας πως «υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος. Γενικά βέβαια δεν πολυπηγαινω… Φυσικά και με έχουν καλέσει εκπομπές και δεν έχω πάει λόγω τοποθετήσεων που έχουν γίνει. Κι εμείς σας βλέπουμε και σας κρίνουμε».

Ακόμη, δήλωσε πως δεν συμφωνεί με τη λογική ότι θα πρέπει να είναι 24 ώρες διαθέσιμος για δηλώσεις.

«Αυτό είναι το δικό μου συναίσθημα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Όταν θα στείλετε κάμερα στα καλά του καθουμένου δεν θα μιλήσω. Αν σας στενοχωρεί, τι να σας κάνω! Κι εσείς με στενοχωρείτε. Ένας λόγος να μη στενοχωριόμαστε είναι να μην στείλετε κάμερα!», είπε γελώντας.

Για την Eurovision δήλωσε πως είναι από τα πράγματα που τα έζησε τα χόρτασε και τώρα πρέπει να τα αφήσει πίσω, τονίζοντας πως είναι συνειδητή επιλογή.

«Λαχεία σταμάτησα να αγοράζω από όταν κέρδισε ο μπαμπάς μου 120 εκ. δραχμές. Γύρισα από το φροντιστήριο και όλοι έκλαιγαν», είπε και πρόσθεσε πως είχε ζητήσει μόνο ένα video player για να βλέπει ταινίες, καθώς ήταν μοναχικό παιδί.

«Μικρός δεν είχα παρέες, ήμουν αρκετά μόνος μου. Το ότι είμαι gay το βίωσα αρκετά μοναχικά, με έκλεισε στον εαυτό μου. Δεν αισθανόμουν άνετα, γι’ αυτό μιλάω τώρα, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά που θα βοηθηθούν», είπε.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024