Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Αεράκης: «Μέχρι τα 25 η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

Μιχάλης Αεράκης: «Μέχρι τα 25 η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

«Στα 7 μου χρόνια σταμάτησα να είμαι παιδί», αποκαλύπτει ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/10), ο Μιχάλης Αεράκης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα του, στη φιλία του με τον Νίκο Κούνδουρο αλλά και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη.

Για τις πρώτες δουλειές που είχε κάνει ως ηθοποιός τη δεκαετία του ’80, τόνισε ότι τότε τα γυρίσματα ήταν πολύ δύσκολα και πολύωρα.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει θέλει πιο ήσυχα πράγματα όμως σε εκείνον έχει συμβεί το αντίθετο αφού τον φορτώνουν με όλο και περισσότερη δουλειά, γεγονός που ναι μεν τον κουράζει, όμως δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Μιλώντας για τη ζωή του εξομολογήθηκε ότι μέχρι τα 25 ζούσε μια κόλαση: «Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται.

Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024