«Φύλο και σεξουαλικότητα: Η ΛΟΑΤΚΙ+ορατότητα και οι διεκδικήσεις σήμερα», ανοιχτή συζήτηση στο Εθνικό Θέατρο
Ο κύκλος συζητήσεων που άνοιξε το Εθνικό Θέατρο πάνω σε φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την τέχνη συνεχίζεται.
Η πρώτη συζήτηση που πραγματτοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες είχε θέμα το #metoo και τους καλλιτέχνες. Η επόμενη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου στις 19.00, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο κτήριο Τσίλλερ, με θέμα: «Φύλο και σεξουαλικότητα: η ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητα και οι διεκδικήσεις σήμερα».
Διαβάστε επίσης: Εθνικό Θέατρο: Το #metoo σήκωσε το χαλί της σιωπής και ανέδειξε κρίσιμα προβλήματα
Στη συζήτηση θα συμμετέχουν
Η πρόεδρος του ΔΣ της Intersex Greece Βασιλική Βουβάκη, η διευθύντρια του Red Umbrella Athens Άννα Κουρουπού, η γονέας παιδιού ΛΟΑΤΚΙ+ και μέλος της ομάδας Υπερήφανοι Γονείς Μιμή Μανωλιά, η διαχειρίστρια της Colour Youth Χαρά Νικολάου, ο ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου, ο καλλιτέχνης Άγγελος Παπαδημητρίου, η κινηματογραφίστρια και ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη.
Επίσης, ειδική παρέμβαση θα κάνει η Νικολέττα Πικραμένου, Δρ Νομικής με ειδίκευση στα ίντερσεξ δικαιώματα, μέλος της Intersex Greece.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, επιστημονικά συνυπεύθυνη Orlando LGBT+.
Η εκδήλωση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ δελτία εισόδου θα είναι διαθέσιμα την ίδια μέρα (14 Νοεμβρίου) από τις 17.30 στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου στο κτήριο Τσίλλερ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
- Η Αθήνα δεν αφήνει αναπάντητες τις τουρκικές NAVTEX
- Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο στα play offs του Champions League – Όλα τα δεδομένα της κλήρωσης
- Τα τελευταία κλικ: Ανέκδοτες φωτογραφίες της Αμέλια Έρχαρτ λίγες ώρες προτού το όνειρο γίνει εφιάλτης
- Δύσκολοι καιροί για τα κρυπτονομίσματα – «Βουλιάζει το Bitcoin
- Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία: Σε καταστολή στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα παραμένει ο τρίτος φίλαθλος του ΠΑΟΚ
- Ψάχνει διπλό-ανάσα στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν ο Παναθηναϊκός




