Ετοιμος για το αυριανό παιχνίδι με τη Ναντ (3/11, 19:45), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League είναι ο Ολυμπιακός.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τετάρτης προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Γάλλους. Ένα ματς το οποίο μπορεί να είναι αδιάφορο βαθμολογικά για την ομάδα του Πειραιά, αλλά όπως ανέφερε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, άπαντες όσοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός με νίκη τη φετινή του ευρωπαϊκή παρουσία.
Σε αυτή φυσικά δεν βρίσκονται οι τραυματίες Γκάρι Ροντρίγκες και Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά ούτε και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Φράιμπουργκ. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Μασούρας και Μπιέλ, μετά από απόφαση του Μίτσελ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Χάμες Ροντρίγκες, Σεντρίκ Μπακαμπού και Κώστας Φορτούνης, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Αντίθετα, επιστρέφει σε αποστολή ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος τελευταία φορά έχει να αγωνιστεί από το εντός έδρας παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Μετά αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά το ξεπέρασε και βρίσκεται στις επιλογές του Μίτσελ.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (3/11, 19.45) εναντίον της Ναντ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).
Μετά το τέλος του προγράμματος της Τετάρτης (2/11), που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.