Την εντός έδρας ήττα με 83-70 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού από την Πολκοβίτσε, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague Women. Οι ερυθρόλευκες δεν μπόρεσαν να βρουν τον ρυθμό που θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την δεύτερη ισάριθμη ήττα τους μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπουρζ.
Μεγάλο ματς έκανε η Άρτεμις Σπανού (27 πόντοι, 6/9 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 3/6 βολές, 11 ριμπάουντ) για να κουβαλήσει την Πολκοβίτσε στο θετικό αποτέλεσμα, με τη Μέγκαν Γκούσταφσον να είναι απελπιστικά μόνη για τον Ολυμπιακό.
Η Αμερικανίδα σέντερ γέμισε εντυπωσιακά τη στατιστική της (30 πόντοι, 6/12 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 6/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ σε 33:15), , στο τέλος όμως τις απαραίτητες βοήθειες, ώστε να κάνει κάτι καλό για τον Ολυμπιακό.
Ο Γκαγκάτσης, ενώ βιαζόταν, τελικά παίζει καθυστερήσεις επειδή δεν βγαίνουν οι ψήφοι, ώστε ο Λανουά και οι συνεργάτες να παραμείνουν στην ΚΕΔ. Ετσι οι εξελίξεις πήραν παράταση ενός μήνα