Γιώργος Δασκαλάκης: «Συνεχίζουμε τη μάχη μας…» -Ραγίζει η ανάρτηση για το πρόβλημα υγείας του
«Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»
Τη δική του «μάχη» με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει τη δική του ανηφόρα, ωστόσο, ήδη νιώθει νικητής όπως δηλώνει ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στα social media.
Tον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.
Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Δασκαλάκη
«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια… και συνεχίζουμε τη μάχη μας!!! Και όπως λέει και το κοριτσάκι μου, η Mardi Dinori “είσαι αντρούλη μου ο ομορφότερος Άντρας του κόσμου”. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο με υγεία σε όλο το Κόσμο!!!» έγραψε χαρακτηριστικά.
- Ιράν: Απαγόρευση εισόδου επισκεπτών με ιρανικά διαβατήρια στην Αυστραλία, πλην ορισμένων εξαιρέσεων
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
