«Βόμβα» με Ρονάλντο: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή
Ο… φευγάτος Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και να αγωνιστεί μαζί με τον Κβαρατσχέλια στη Νάπολι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τάσεις φυγής από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Νάπολι αυτή τη φορά, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει.
Διαβάστε επίσης:
Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος δεν τα βρει με τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, για να παραμείνει στη Γιουνάιτεντ, τότε θα έχει σαν πρώτη του επιλογή την ομάδα του Κβαρατσχέλια και όχι κάποιον άλλο σύλλογο από την Premier League.
Μάλιστα η Τσέλσι έχει στη λίστα της το όνομα του 37χρονου σούπερ σταρ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται πρόθυμος να μετακομίσει στο Λονδίνο, αλλά ούτε και «μπλε» κάνουν σαν τρελοί για να τον αποκτήσουν. Άλλωστε το ενδιαφέρον των Λονδρέζων έχει στραφεί στον Λεάο που αγωνίζεται στη Μίλαν.
- Λουτσέσκου: «Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και προκριθήκαμε δίκαια»
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια

