Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» από το ESPN για τον Ρονάλντο

«Βόμβα» από το ESPN για τον Ρονάλντο

Το… σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλά κρατεί. Τι «βόμβα» έριξε το ESPN για το μέλλον του Πορτογάλου.

Από χίλια κύματα έχει περάσει η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να βάζει στον… πάγο τον Πορτογάλο άσο.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» έχουν κουραστεί με τα καμώματα και τη συμπεριφορά του Κριστιάνο και όπως αναφέρει το ESPN, ετοιμάζονται να τον αφήσουν ελεύθερο τον Γενάρη!

Το αμερικανικό δίκτυο έριξε τη… βόμβα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας τις σκέψεις της οικογένειας Γκλέιζερ. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βλέπουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και δύσκολα θα ξανακολλήσει. Οι εξελίξεις μεταφέρονται για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους διοικούντες, να εξετάζουν το σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσουν τον Ρονάλντο να αποχωρήσει χωρίς κάποιο αντίτιμο.

Παράλληλα, στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως υπάρχει σαν σκέψη και η περίπτωση του δανεισμού. Στο στρατόπεδο του αγγλικού συλλόγου, θεωρούν πως είναι αρκετά δύσκολο να κινηθεί κάποια ομάδα για την απόκτησή του, αφενός γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε το περασμένο καλοκαίρι, αφετέρου διότι το συμβόλαιο του 37χρονου σούπερ σταρ είναι πολύ μεγάλο για να καλυφθεί .

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024