Άγιαξ – Λίβερπουλ: Το μεγάλο παιχνίδι του Champions League στο Mega
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 22.00
Το σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι Άγιαξ – Λίβερπουλ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, έρχεται ζωντανά στο MEGA, αύριο Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 22:00.
Η Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να προέρχεται από το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης, θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τη φάση των «16» με αποτέλεσμα στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» εναντίον του Άγιαξ. Ο Αίαντας παίζει το τελευταίο του χαρτί για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της μεγάλης ανατροπής ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στον όμιλο που οδηγεί στο UEFA Europa League. Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.
Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος παρουσιάζουν τις μάχες που διαμορφώνουν τα δεδομένα στους υπόλοιπους ομίλους. Στην Post-Game εκπομπή θα απολαύσουμε εκτενή στιγμιότυπα από τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου, αλλά και τις κομβικές φάσεις από τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής.
Με πλούσιο και διεισδυτικό ρεπορτάζ, δυνατό σχολιασμό και πρωτοποριακή ανάλυση, το MEGA φέρνει κάθε Τετάρτη στις οθόνες μας τις κορυφαίες μάχες του UEFA Champions League.
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΑΓΙΑΞ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΙΣ 22:00
PRE-GAME ΣΤΙΣ 21:30
POST-GAME ΣΤΙΣ 24:00
- Ιαπωνία: Νέος πολύ ισχυρός σεισμός 6,7 βαθμών και προειδοποίηση για τσουνάμι τουλάχιστον ενός μέτρου
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν



