Super League: Η βαθμολογία μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στη Λιβαδειά
Ανέβηκε δεύτερη η ΑΕΚ – Στο – 6 από τον Παναθηναϊκό
Η ΑΕΚ επικράτησε εκτός έδρας του Λεβαδειακού με 2-0 για την 9η αγωνιστική της Super League και με 21 πόντους ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Οι Κιτρινόμαυροι προσπέρασαν τον Βόλο, ο οποίος έχει 20 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις, ενώ μετά το «διπλό» στη Λιβαδειά, οι Κιτρινόμαυροι μείωσαν στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (27 πόντοι).
- Διαβάστε επίσης: Λεβαδειακός – ΑΕΚ: «Πάρε πίσω το πέναλτι», είπε ο VAR στον Βεργέτη
Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν 17 πόντους και τους Ασπρόμαυρους 16. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Λαμία (20:00).
Στην 10η αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/10 στις 19:30. Ο Ολυμπιακός την ίδια ημέρα στις 16:00 υποδέχεται τη Λαμία, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει το Σάββατο (29/10, 19:30) στον Βόλο.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:
Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:
Η βαθμολογία:
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου



