Μουρίνιο για Κβαρατσέλια: «Ίσως καταφέρω να τον κλωτσήσω αν έρθει προς τον πάγκο»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσει τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια και εκείνος απάντησε με χιούμορ, πως ίσως του ρίξει καμία κλωτσιά αν πλησιάσει στον πάγκο.
Σήμερα το βράδυ Ρόμα και Νάπολι θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Ολύμπικο της Ρώμης για την 11η αγωνιστική της Serie A. Οι «τζιαλορόσι» θα έχουν δύσκολο καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν τους ασταμάτητους Ναπολιτάνους, όπου με πρωταγωνιστή τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια, δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα τη φετινή σεζόν, σε Ιταλία και Ευρώπη.
Έτσι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα πρέπει να βρει τρόπο ώστε να αντιμετωπίσει την ομάδα Λουτσιάνο Σπαλέτι και ειδικά τον Γεωργιανό εξτρέμ, ο οποίος είναι η Νο. 1 απειλή για γκολ. Μέχρι στιγμής έχει βρει δίχτυα 7 φορές σε 14 αγώνες ενώ έχει και 8 ασίστ και τώρα ψάχνει για το επόμενο θήραμά του.
Μάλιστα Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για το πως θα αντιμετωπίσει τον Κβαρατσχέλια και εκείνος απάντησε με… αρκετή δόση χιούμορ: «Τι να περιμένετε από εμένα; Τίποτα. Ίσως καταφέρω να τον κλωτσήσω αν τρέξει από την πλευρά του πάγκου μου», δίνοντας αφορμή για γέλια στην αίθουσα Τύπου των Τζιαλορόσι.
On the eve of #RomaNapoli a Georgian journalist asks Mourinho if he’s planning to lay any traps for Kvaratskhelia Mourinho: “What should you expect from me? Nothing. I might be able to kick him if he runs by me [in the technical area]” pic.twitter.com/tDoMnbgtqe
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.