Αστική παρέμβαση σε κοινόχρηστους χώρους από τον Δήμο Σερρών
Ο Δήμος Σερρών θα προβεί στην ανάπλαση δημόσιου χώρου, κατόπιν της εξασφάλισης χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο.
Την έγκριση χρηματοδότησης ενός έργου προϋπολογισμού 615.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο εξασφάλισε ο Δήμος Σερρών για την ανάπλαση της Πλατείας Κατακονόζι και των κοινόχρηστων χώρων της Σιγής.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε να ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Πράσινο Ταμείο. Προχωράμε σε ένα έργο που αλλάζει ριζικά την εικόνα σε δύο περιοχές των Σερρών και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Κατακονόζι θα πραγματοποιηθεί ανάπλαση και θα διαμορφωθούν περιοχές πρασίνου, θα τοποθετηθούν όργανα γυμναστικής ενηλίκων, καθιστικά και γενικότερα αστικός εξοπλισμός, θα κατασκευαστούν πεζοδρόμια με προδιαγραφές κίνησης ΑμΕΑ, ράμπες, διαβάσεις πεζών κα.
Στην περιοχή της Σιγής προβλέπεται η ανάπλαση και λειτουργική αναβάθμιση των πεζοδρομίων με βιοκλιματικά υλικά και φύτευση δέντρων.
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά
- Greece: Turning Every POS into a Cash Hub
- Ο χριστουγεννιάτικος οδηγός αγοράς για όλους τους τύπους δώρων
- YOUR SANTA IS HERE και το δώρο που σου αξίζει είναι η ελευθερία να κινείσαι όπως θέλεις
- Η Lotte Betts-Dean, οι δυσκολίες στην Ελλάδα και το μέλλον: Ο Δημήτρης Σουκαράς μεγάλωσε μέσα στη μουσική


