
Σεπόλια: «Είναι δυνατόν να πουλήσει η μάνα το παιδί της για 20 ευρώ;», λέει η γιαγιά της ανήλικης
«Εδώ η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) πήγε να της δώσει δέκα χιλιάρικα και η γυναίκα δεν τα δέχτηκε… Θα πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ;»
Η γιαγιά του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και εκδιδόταν από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε πως η μητέρα της ανήλικης δεν μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, να γνώριζε και μάλιστα να έπαιρνε και χρήματα από τον 53χρονο.
«Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα, ήταν δυνατόν;», ανέφερε η γιαγιά, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας της ανήλικης, σε βάρος της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.
Συγκεκριμένα η γιαγιά της 12χρονης δήλωσε:
«Βρήκανε λέει στο λογαριασμό της νύφης μου, ότι της τα έβαλε αυτός 20 ευρώ… Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Τι είναι αυτό; Αυτό μου είπαν γιατί έχω άνθρωπο εκεί πέρα, τώρα τον παίρνω και δεν τον βρίσκω που είναι στη ΓΑΔΑ. Για 20 ευρώ τώρα τη συλλάβανε λέει, πούλαγε το παιδί της για 20 ευρώ; Τι είναι αυτά τα πράγματα.
Είναι δυνατόν η μάνα να έκανε κάτι τέτοιο;
Για 20 ευρώ να συλλάβουν τη γυναίκα, ότι ήτανε μπλεγμένη; Είναι δυνατόν να έκανε κάτι τέτοιο; Η μάνα ήταν δυνατόν; Για 20 ευρώ; Εδώ πήγε η άλλη (εννοεί τη σύζυγο του 53χρονου) να της δώσει δέκα χιλιάρικα και δεν τα δέχτηκε, δεν πουλιέται λέει το παιδί μου… Και θα το πούλαγε για 20 ευρώ; Είναι δυνατόν;
Πήγε η άλλη να της δώσει δέκα χιλιάρικα και λέει δεν πληρώνεται η τιμή και η ψυχολογία. Είμαστε όλη η οικογένεια σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορούμε, δεν είμαι καλά σήμερα θα με πεθάνουν. Είναι δυνατόν να συλλάβουν τη μάνα; Τι θα τα κάνει τόσα παιδιά; Εγώ είμαι άρρωστη πώς να τα κρατήσω εδώ πέρα; Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο για 20 ευρώ;».
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1


