Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς ηττήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στο ντεμπούτο του Μίτσελστον ερυθρόλευκο πάγκο.
Ο Κρις Κόλμαν στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να εκμεταλλεύεσαι και την παραμικρή ευκαιρία, ενώ υπογράμμισε πως αν ο Ατρόμητος είχε σκοράρει στο 1-1 το ματς θα ήταν διαφορετικό.
Για το τι δεν πήγε καλά: «Σίγουρα το γεγονός ότι παίζεις απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα ξέραμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Δώσαμε εύκολα τη μπάλα και ειδικά ατομικά. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό ξέρεις ότι θα το εκμεταλλευτεί. Γι’ αυτό είμαι απογοητευμένος και πρέπει να βελτιωθούμε».
Για το ότι θέλει να δημιουργεί ευκαιρίες: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει τη μία σου ευκαιρία να την κάνεις γκολ. Αν είχαμε κάνει το 1-1 το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).