Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος στην Μεσσηνία που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μόλις 4 μηνών κόρης του στον Αετό.
Ο 20χρονος θα καταβάλει εγγύηση 2.000 ευρώ και δύο φορές το μήνα θα πρέπει να παρουσιάζεται στο ΑΤ της περιοχής του.
Επιπλέον, δεν θα μπορεί να δει το βρέφος μέχρι την δίκη.
Την ίδια ώρα, το 4 μηνών βρέφος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία» καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα.
Υπενθυμίζει ότι ο πατέρας έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», καθώς δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας