Μεσσηνία: Την Τετάρτη απολογείται ο πατέρας του βρέφους, που δίνει μάχη για τη ζωή του
Ο 20χρονος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ το μωρό παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Τι υποστήριξε ο συνήγορός του.
Το πρωί της Τετάρτης θα απολογηθεί στον εισαγγελέα ο 20χρονος πατέρας του βρέφους 4 μηνών, έπειτα από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.
Ο 20χρονος πατέρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία, καθώς κακοποίησε το μικρό κοριτσάκι, που δίνει μάχη στο «Παίδων» για να κρατηθεί στη ζωή.
Διαβάστε επίσης: Σύνδρομο ανατάραξης μωρού»: Νταντά δολοφόνος ή θύμα της δικαιοσύνης;
Η νεαρή μητέρα του βρέφους, η οποία επίσης συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερη και θα οδηγηθεί κι εκείνη στη δικαιοσύνη την Τετάρτη, καθώς κατηγορούνται από κοινού για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων.
Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομική της Ασφάλειας Καλαμάτας στο σπίτι της οικογένειας, βρήκαν ένα όπλο, σφαίρες και μικροποσότητα χασίς.
«Κακιά στιγμή»
Όπως ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πατέρα, ο 20χρονος δεν γνώριζε πώς να αντιμετωπίσει το κλάμα του παιδιού και πως είναι σε άσχημη κατάσταση.
Μάλιστα, έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», σημειώνοντας πως η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού παραμένει στο πλευρό του.
Διασωληνωμένο το 4 μηνών κοριτσάκι
Το βρέφος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με τους γιατρούς να μην μπορούν να γνωρίζουν ακόμα αν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.
Όπως αναφέρουν οι γιατροί η κατάσταση του παιδιού είναι εξαιρετικά σοβαρή, καθώς φέρει κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
- Το διαχρονικό πρόβλημα της αστυνομικής ατιμωρησίας
- ΑΑΔΕ: Ποιες αγροτικές πληρωμές αναμένονται – Το χρονοδιάγραμμα
- Καλαμπόκι: Ένα σνακ και νόστιμο και καλό για τον οργανισμό μας
- Αλλάζει ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες το Σάββατο – Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442