Challenge δύναμης: Ο αλτήρας που κανένας Αθηναίος δεν μπόρεσε να σηκώσει
Δεν έπαιξε ρόλο τόσο το βάρος, όσο η τεχνική...
Ένα διαφορετικό και αρκετά δύσκολο challenge αποφάσισε να δημιουργήσει για τους κατοίκους και τους τουρίστες της Αθήνας μια ομάδα που «ειδικεύεται» στις «προκλήσεις δύναμης».
Συγκεκριμένα, η ομάδα «Greek Strength Games» έφερε έναν αλτήρα βάρους 78 κιλών, ο οποίος είναι γνωστός ως «Thomas Inch Dumbbell», στο Μοναστηράκι, προκαλώντας τους περαστικούς να τον σηκώσουν με το ένα χέρι.
Μάλιστα, όποιος το κατάφερνε θα κέρδιζε χρηματική αμοιβή 50 ή 100 ευρώ, ανάλογα με το μέχρι ποιο σημείο θα το σήκωνε. Ουσιαστικά θα έπρεπε να σηκώσουν τον αλτήρα με το ένα χέρι και από το έδαφος, να τον φέρουν πάνω από το κεφάλι τους και στη συνέχεια να τον αφήσουν πάλι κάτω.
Οι προσπάθειες των περαστικών ήταν πολλές, καθώς πολλοί ήταν οι αισιόδοξοι που πίστευαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, μιας και ο αλτήρας έμοιαζε απλός.
Ωστόσο, μόνο απλός δεν είναι, καθώς η λαβή του έχει διάμετρο 5-6 εκατοστών. Κάτι που σημαίνει ότι όποιος προσπαθήσει να τη σηκώσει, θα πρέπει να έχει αρκετά μεγάλη δύναμη στον καρπό. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που κανείς από όσους προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν σωστά την πρόκληση.
Δείτε το βίντεο:
- Το νέο HELLO! είναι αφιερωμένο στον έρωτα
- «Σταχτοπούτα με κουμπιά για μάτια» – Η παραβίαση της συμφωνίας και το αίτημα για αφαίρεση της μουσικής στο Melania
- Διευκρινίσεις Παπαθανάση και Κεραμέως για τα προγράμματα κατάρτισης
- Τα υγιή δόντια του σκύλου τον προστατεύουν από οδοντικές παθήσεις
- Δύο χρονιά Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Σαν σήμερα ξεκίνησε η εποχή που γράφει Ιστορία
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη με κτηνοτρόφους στο Μαξίμου






