Με Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη – Στην αποστολή και Σαμασέκου, Μπακαμπού, Χουάνγκ
Ο Κάρλος Κορμπεράν συμπεριέλαβε Χάμες, αλλά και όλους τους παίκτες που απέκτησε την τελευταία εβδομάδα ο Ολυμπιακός στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αρη!
Από χθες υπήρξε η αναφορά στις σκέψεις του Κάρλος Κορμπεράν να συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη το τελευταίο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρόλευκων. Και έτσι έγινε.
Με τον Ισπανό τεχνικό να τοποθετεί το όνομα του Χάμες Ροντρίγκεςστη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αναμέτρηση κόντρα στην Αρη, το βράδυ της Κυριακής (20:00, NS Prime).
Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ συμμετείχε κανονικά και σε ολόκληρη την προπόνηση που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και σύμφωνα με τον Κορμπεράν έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις για όσο διάστημα του ζητηθεί, στη διάρκεια της αναμέτρησης του Κλεάνθης Βικελίδης.
Κρίθηκε έτοιμος και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών. Υπενθυμίζεται ότι ο Χάμες έχει κάνει προετοιμασία με την Αλ Ραγιάν, αλλά λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού και της επιθυμίας του να φύγει από το Κατάρ, δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε να βάλει στην αποστολή των πρωταθλητών και τα άλλα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της τελευταίας εβδομάδας, κρίνοντας επίσης ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν βοήθειες στη Θεσσαλονίκη. Ετσι, στο γκρουπ για την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης συμπεριλήφθηκε, τόσο ο Ντιαντιέ Σαμασέκου όσο και ο Σεντρίκ Μπακαμπού.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.