Ηράκλειο: Στην εντατική πρόεδρος ομάδας μετά από πτώση από τον δεύτερο όροφο
Προσπαθούσε να φτιάξει την τέντα και έχασε την ισορροπία του και έπεσε στον προαύλιο χώρο γειτονικού κτίσματος
Σε ατύχημα οφείλεται η πτώση του 45χρονου το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου από πολύ μεγάλο ύψος.
Ο τραυματίας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στον αθλητικό χώρο της πόλης μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Σε κρίσιμη κατάσταση
Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές. Μάλιστα, όταν ο 45χρονος παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ είχε επαφή με το περιβάλλον.
Όπως προέκυψε στη συνέχεια, ο 45χρονος προσπαθούσε να επισκευάσει μια τέντα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας. Άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από ύψος 15 μέτρων!
Ο άνδρας νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το ertnews.gr
Στο σημείο του ατυχήματος προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ ενημερώθηκε και η ΕΛ.ΑΣ.
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Αλτσχάιμερ: Η γραφή και η ανάγνωση μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για άνοια κατά σχεδόν 40%
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- «Είναι καλοκαίρι μες στους χειμώνες» – Η Ιουλία Καραπατάκη «μάγεψε» με την εμφάνισή της στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»



