Η Ελλάδα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο γυναικών για τέταρτη φορά στην ιστορία της!
Τα κορίτσια μας νίκησαν και την Ιταλία (12-9) και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, καθώς θα παίξουν στον μεγάλο τελικό με την Ισπανία την Παρασκευή (9/9).
Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Νίνου. Οι Ιταλίδες βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με την Πικότσι αλλά η Ελευθερία Πλευρίτου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας. Οι Ιταλίδες ισοφάρισαν σε 2-2 με τη Μαρλέτα.
Η Ελλάδα έφτασε στο 3-2 με την Ξενάκη στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Η γαλανόλευκη έφτασε στο 4-2 με εκτέλεση πέναλτι της Νίνου με την Μπιανκόνι να μειώνει για την Ιταλία προτού η Σιούτη δώσει την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου προβάδισμα δύο γκολ.
Η Ιταλία μείωσε για τελευταία φορά στο γκολ (6-5) με την Ταμπάνι. Από εκείνο το σημείο η Ελλάδα ανέβασε ρυθμό στην επίθεσή της και προηγήθηκε με 9-5 με τη Βασιλική Πλευρίτου.
Η Ελλάδα προηγήθηκε με 11-7 με γκολ της Χυδηριώτη στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου με την Αβένιο να μειώνει στα τρία τέρματα. Η γαλανόλευκη έπαιξε στη συνέχεια εξαιρετικές άμυνες στην παίκτρια λιγότερη και κράτησε το προβάδισμά της.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.