Ο Κρις Πάιν γίνεται γρήγορα ο« βασιλιάς της περιοδείας τύπου «Don’t Worry Darling»».

Ο ηθοποιός έχει εντοπιστεί πολλές φορές να κάνει τον μεσάζοντα-ειρηνιστή για να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ των ατόμων στο καστ και το συνεργείο – το οποίο περιλαμβάνει τους Φλόρενς Πιού, Χάρι Στάιλς και Ολίβια Γουάιλντ – τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στην αίθουσα για την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Μέσα σε όλο αυτό το συνεχιζόμενο δράμα, μια συνέντευξη έχει γίνει viral που δείχνει τον Πάιν, 42 ετών, να «αποστασιοποιείται», ενώ ο Στάιλς, 28 ετών, απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου.

«Νομίζω, ξέρετε, το αγαπημένο μου πράγμα στην ταινία είναι ότι μοιάζει με… ταινία», λέει ο Στάιλς στο κλιπ, ενώ ο Πάιν κοιτάζει το πάτωμα με κενή έκφραση.

«Ξέρετε, μοιάζει με μια πραγματική ταινία που πηγαίνει στο θέατρο. Ξέρετε, ο λόγος για τον οποίο θα πήγαινες να δεις κάτι στη μεγάλη οθόνη», συνεχίζει ο ακατάπαυστος τραγουδιστής.

Photo: YouTube

Χάρι Στάιλς: Έφτυσε ή όχι τον Κρις Πάιν στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

Αν και είναι πιθανό ο Πάιν απλά να αφαιρέθηκε, οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να σταματήσουν να κάνουν ξεκαρδιστικά σχόλια για τον ηθοποιό της ταινίας «Wonder Woman».

«Ο Κρις Πάιν μοιάζει με λευκή μαμά των προαστίων το πρωί μετά από μια νύχτα κρασιού και κλάματος. Ξεφούσκωσε και αποστασιοποιήθηκε», έγραψε ένα άτομο.

Ένας άλλος δηλωμένος σούπερ θαυμαστής συμμετείχε, γράφοντας στο twitter: «Είμαι φανατικός θαυμαστής του Κρις Πάιν εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, οπότε θεωρώ τον εαυτό μου κάτι σαν ειδικό, και μπορώ με σιγουριά να πω ότι επανεξετάζει όλες τις επιλογές της ζωής του εδώ… κυριολεκτικά αποστασιοποιείται από το περιβάλλον του».

Ένας τρίτος χρήστης έγραψε: «Βασικά, είμαι ομάδα Κρις Πάιν».

Ένας άλλος παρομοίασε τον ηθοποιό με τον Haymitch Abernathy στην ταινία «Hunger Games», γράφοντας: «Γιατί ο Κρις Πάιν μοιάζει σαν να είναι έτοιμος να εκπαιδεύσει άθελά του κάποιους tributes για τους 74ους Αγώνες Πείνας;».

Η ψυχολογία ορίζει τον όρο «αποστασιοποίηση» ως «μια ψυχική διαδικασία αποσύνδεσης από τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις ή την αίσθηση της ταυτότητας» και συχνά συνδέεται με άτομα που έχουν βιώσει τραύμα.

Εκτός από το απόσπασμα της συνέντευξης, ένα άλλο βίντεο του Στάιλς και του Πάιν έγινε viral. Πλάνα από την πρεμιέρα του «Don’t Worry Darling» έδειξαν αυτό που οι φαν πιστεύουν ότι ισχύει, ότι δηλαδή ο Στάιλς φτύνει πάνω στον Πάιν.

Στο βίντεο ο τραγουδιστής του «Daydreaming» κάθισε δίπλα στον Πάιν, ενώ φαινομενικά στόχευε το σάλιο του στην αγκαλιά του ηθοποιού. Ο Πάιν τότε πάγωσε και κοίταξε κάτω, πριν χαμογελάσει και γελάσει μόνος του.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Πάιν δήλωσε στο People ότι το υποτιθέμενο περιστατικό – που ονομάστηκε ξεκαρδιστικά «spitgate» – είναι «μια γελοία ιστορία» και «το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που είναι σαφώς παραπλανητική και επιτρέπει ανόητες εικασίες».

Ο εκπρόσωπος συνέχισε: «Για να είμαστε ξεκάθαροι, ο Στάιλς δεν έφτυσε τον Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε υπόνοια περί του αντιθέτου είναι μια απροκάλυπτη προσπάθεια να δημιουργηθεί δράμα που απλά δεν υπάρχει».