Η Κροατία μετά την ήττα από την Εθνική Ελλάδος με ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο στο οποίο επικράτησε με 35-9 επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης κερδίζοντας την Μεγάλη Βρετανία με 86-65 για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Eurobasket.
Η Μεγάλη Βρετανία σε αντίθεση με το παιχνίδι με την Ουκρανία μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο τέλος αυτού κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ καθώς οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 37-31 υπέρ της Κροατίας.
Με τους Μάβρα και Ζούμπατς να φέρνουν ενέργεια από τον πάγκο και τους Μπογκντάνοβιτς και Χεζόνια να βοηθούν με τους πόντους και τις συνεργασίες τους ήρθε το 40-72 με την ολοκλήρωση των 30 λεπτών αγώνα.
Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού είχαν κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Κροάτες να χαλαρώνουν και να επιτρέπουν στους Βρετανούς να μειώσουν στους 21 πόντους οι οποίοι ήταν και η τελική διαφορά των δύο ομάδων.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.