Βάσω Γουλιελμάκη για Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να είναι έξω»
H Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε για τον συνάδελφό της
Η Βάσω Γουλιελμάκη αναφέρθηκε στο metoo και τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά στον Δημήτρη Λιγνάδη.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη το περιοδικό Λοιπόν και είπε την άποψή της για την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Σχετικά με τις καταγγελίες και το metoo η Βάσω Γουλιελμάκη λέει: «Δείχνει, ότι αλλάζουν πράγματα που παλιά θάβαμε μέσα μας και βρίσκαμε άλλους μηχανισμούς να τα ξεπερνάμε. Τώρα είδαμε ότι αυτό που μας ενοχλεί το φωνάζουμε, το κοινοποιούμε, όλα αλλάζουν γύρω μας κι εμείς μεγαλώνουμε και μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας και τους μαθαίνουμε να μιλάνε ανοιχτά για ό,τι τους ενοχλεί! Είναι σπουδαίο πράγμα οι αλλαγές όσο κι αν έχουμε μάθει αλλιώς κι αυτό το αλλιώς να είναι λάθος και να προσπαθείς να είσαι ανοιχτόμυαλος και να ακούς πριν απορρίψεις καθετί καινούριο».
Σε άλλο σημείο η Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε και τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και τη αποφυλάκισή του: «Όταν κάποιος κρίνεται ένοχος, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να είναι έξω! Όλοι περιμένουμε κάποιος να μας εξηγήσει για ποιο λόγο γίνονται οι δίκες; Ένοχος σημαίνει μέσα φυλακή, αθώος σημαίνει έξω! Έτσι δεν είναι;».
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ
- Viohalco: Εμβληματική μορφή ο Νίκος Στασινόπουλος, άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική βιομηχανία
- Μέτρα για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες σε Αθήνα και Πειραιά



