Βαρύ πένθος για την Κατερίνα Λένη – Απαρηγόρητη η γνωστή μαγείρισσα
Η Κατερίνα Λένη αποχαιρέτισε αγαπημένο της πρόσωπο από τα social media
Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Κατερίνα Λένη καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.
Η πρώην παίκτρια του MasterChef θέλησε να αποχαιρετήσει τον δικό της άνθρωπο με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που “ράγισε” καρδιές.
Δείτε τι έγραψε
«Θέλω να γράψω τόσα για σένα….αλλά δε βρίσκω τις λέξεις, που να περιγράψουν τον αδαμάντινο χαρακτήρα σου και την σπάνια προσωπικότητα σου.
Θολά όλα στο μυαλό μου! Κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να θυμηθώ την στιγμή που βρεθήκαμε και πάλι…. Πόση χαρά θεε μου!!!! Πόση Αγάπη χωράει σε μια αγκαλιά;;;;; Πόση Αγάπη κρύβεται πίσω από αυτά τα χαμόγελα; Αμέτρητη!!!!!
Δεν είμαι έτοιμη για τον αποχαιρετισμό αυτο…Και ούτε μου το συγχωρώ! Σ´ΑΓΑΠΩ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ», έγραψε η Κατερίνα Λένη.
Δείτε την ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ (@katerina_leni)
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»





