Χαζομαμά η Τζένη Μπότση απολαμβάνει τις διακοπές με την Αλίκη της
Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκουράζεται από τις καλλιτεχνικές υποχρεώσεις παρέα με την οικογένεια της και τους φίλους της.
Καλοκαιρινές στιγμές ευτυχίας για την Τζένη Μπότση η οποία απολαμβάνει τις διακοπές αγκαλιά με την κόρη της.
Η γνωστή ηθοποιός εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στην όμορφη Κέρκυρα.
Διαβάστε επίσης: Συγκινεί η Κατερινά Καραβάτου με αναμνήσεις από τα παιδικά της χρόνια
Οι φωτογραφίες με την Αλίκη
Η Τζένη Μπότση έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram, ανεβάζοντας φωτογραφία από την παραλία με την κόρη της.
«Καλοκαίρι είναι…. βουτιές στη θάλασσα! και αυτό το πλασματάκι μας μαθαίνει ξανά από την αρχή την πραγματική χαρά της βουτιάς!! Καλές διακοπές σε όλους μας», έγραψε η Τζένη Μπότση στο instagram, η οποία υποδέχτηκε τον Αύγουστο αγκαλιά με την μικρή Αλίκη.
Η αγαπημένη ηθοποιός προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τη μικρή κορούλα της που της έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της έχει περιορίσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της για βρεθεί κοντά της στα πρώτα χρόνια της ζωής της, τα οποία είναι σημαντικά.
Η μικρή Αλίκη μοιάζει πολύ με τη μητέρα της και οι δυό τους είναι αχώριστες. Η Τζένη Μπότση έχει ανεβάσει στα social media φωτό με την κορούλα της, που δείχνουν να μοιράζονται μαζί πολλές ώρες της μέρας και να κάνουν πολλές δραστηριότητες.
Για το καλοκαίρι τα παιχνίδια τη θάλασσα είναι από τις καλύτερες στιγμές τους.
- «Δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία της μητέρας του» – Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Παπαδοπούλου
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ
- «Όσο με σέβεστε, θα σας σέβομαι»: Η Ιουλία Καλλιμάνη τοποθετείται για το περιστατικό στην πίστα
- Σομαλία: Συνεδριάζει το συμβούλιο εθνικής ασφάλειας – Οργή για την ισραηλινή αναγνώριση της Σομαλιλάνδης
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία πρόσωπα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;

