Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά
Δωρεάν πάρκινγκ αποσκευών για τους επισκέπτες σε ειδικό οικίσκο, διαθέτει πλέον ο Δήμος Χανίων, που με αυτή την απλή κίνηση απλοποιεί τις ζωές χιλιάδων επισκεπτών που μπορούν χωρίς βάρη στα χέρια να περιφέρονται στη πόλη.
Σε ειδικό οικίσκο θα μπορούνε οι επισκέπτες του Δήμου Χανίων να αφήνουν τις αποσκευές τους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και επειδή άπαντες έχουμε βρεθεί να περιφερόμαστε σε έναν τόπο με τις αποσκευές μας, η ιδέα του Δήμου Χανίων είναι απλή, πρακτική και έξυπνη.
Ένας οικίσκος με την ευδιάκριτη μορφή «βαλίτσας», τον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να εντοπίσει στην Πλατεία 1866 (Νέα Καταστήματα), όπου με την καθοδήγηση και τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού του Δήμου Χανίων, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει τις αποσκευές του με ασφάλεια, αλλά και να αντλήσει πληροφορίες για την πόλη.
Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε δηλώσεις του, επεσήμανε πως «πρόκειται για έναν νέο τρόπο αποθήκευσης αποσκευών, ο οποίος είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και επιτρέπει στους επισκέπτες του Δήμου Χανίων να διαχειριστούν καλύτερα τις διακοπές τους.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς πρόκειται για μια πρώτη πρωτοβουλία σε εθνικό επίπεδο, που αφορά έναν από τους πλέον τουριστικούς Δήμους και ήδη από τις πρώτες μέρες της πιλοτικής λειτουργίας της βαλίτσας, η ανταπόκριση, που έχουμε από τους επισκέπτες είναι ιδιαίτερα θετική».
.
Τέλος, υπογραμμίζεται πως η υπηρεσία πρόκειται να επεκταθεί σε μελλοντικό χρόνο και σε άλλα κομβικά σημεία του Δήμου Χανίων.
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο


