Αυτοκτονία ασθενή στο νοσοκομείο Βόλου
Ο 38χρονος ασθενής πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο.
Τραγικές στιγμές σημειώθηκαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο Βόλου, με έναν ασθενή να βάζει τέλος στη ζωή του.
Ειδικότερα, ένας 38χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στην χειρουργική κλινική του «Αχιλλοπούλειου», έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 14:00 το μεσημέρι, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον αυτόχειρα να μην προλαβαίνουν να κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν.
Προκαρκτική εξέταση
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ήδη δόθηκε ήδη εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έπεσε στο κενό ο 38χρονος χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.
- «Ήταν λάθος που μεγάλωσα τη Φαίδρα το παιδί μου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- Πρωτοχρονιά: Όταν το ρεβεγιόν καταλήγει σε τραγωδία… – Γιορτές με αιματηρή κατάληξη τα τελευταία 25 χρόνια
- Οι δυο μεγάλοι ασθενείς της Ευρωζώνης και η Ελλάδα


