Αυτοκτονία ασθενή στο νοσοκομείο Βόλου
Ο 38χρονος ασθενής πήδηξε στο κενό από τον 3ο όροφο.
Τραγικές στιγμές σημειώθηκαν το μεσημέρι στο νοσοκομείο Βόλου, με έναν ασθενή να βάζει τέλος στη ζωή του.
Ειδικότερα, ένας 38χρονος ασθενής, ο οποίος νοσηλευόταν στην χειρουργική κλινική του «Αχιλλοπούλειου», έβαλε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από τον 3ο όροφο του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στις 14:00 το μεσημέρι, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στον αυτόχειρα να μην προλαβαίνουν να κάνουν κάτι για να τον σταματήσουν.
Προκαρκτική εξέταση
Στο σημείο βρέθηκε άμεσα περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ήδη δόθηκε ήδη εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έπεσε στο κενό ο 38χρονος χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.
- Αμυνα: Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο της ΕΕ για την ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής
- Γάζα: Νεκρός 22χρονος Παλαιστίνιος και τραυματίες από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Κούβα: Θα τηρήσει τη συμφωνία για την αποστολή γιατρών στο Μεξικό, δηλώνει η Σέινμπαουμ
- Το Ισραήλ διευρύνει την «ουδέτερη ζώνη» του στον Λίβανο, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Καραϊβική: 4 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ εναντίον σκάφους
- Ιταλία: Παραιτήθηκε και η υπουργός Τουρισμού στη σκιά της κυβερνητικής ήττας στο δημοψήφισμα
