Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Χάιφα με τον Ζινκερνάγκελ (7’), αλλά η Μακάμπι ισοφάρισε στο 90+2’ με ένα τυχερό γκολ του Χαζίζα και πλέον η πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Γ. Καραϊσκάκης» (27/7).
Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο «Olympiacos TV» τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες και η υψηλή υγρασία δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, αλλά στη ρεβάνς οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και θα πάρουν την πρόκριση.
Για τη Μακάμπι και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Πάντα έλεγα, πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπιι είναι ένας καλός αντίπαλος. Οργανωμένος και με ποιότητα. Μας πίεσε ο αντίπαλος. Παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, που μας κόστισε. Με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, σε ένα ματς το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας».
Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός: «Θέλουμε να κρατήσουμε αγωνιστικό πνεύμα και συνοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση στον αντίπαλο. Την πίεση που δεν ασκήσαμε σήμερα. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι. Να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Οι Μπακς έχασαν ξανά, ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος και κόντρα στους Σπερς, ωστόσο βρήκε τη διάθεση για αυτοκριτική μετά το ματς, όταν παράλληλα αποθέωσε και τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Αϊτάνα Μπονματί, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής για το Μουντιάλ 2026 «παίζοντας μπάλα» από το studio, απ' όπου θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας.
Ο Ντόντα Χολ έχει ντυθεί... Μιλουτίνοφ στα τελευταία παιχνίδια, με τον Αμερικανό να καταγράφει εξαιρετικά νούμερα στη στατιστική του απ' όταν ο Ολυμπιακός έντυσε στα «ερυθρόλευκα» τον συμπατριώτη του, Ταϊρίκ Τζόουνς.