Λευτέρης Πανταζής: Περήφανος μπαμπάς ο τραγουδιστής – Η αφιέρωση που έκανε στη νιόπαντρη κόρη του
Δείτε την ανάρτησή του
Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν το Σάββατο 9 Ιουλίου, στον ιερό ναό του Αγίου Ευφραίμ στα Φαλάσαρνα, με έξι κουμπάρους και περίπου 200 καλεσμένους.
Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, η τραγουδίστρια και ο πολίστας έκαναν και έναν δεύτερο αλά αμερικανικά. Σε ένα σκηνικό που θύμιζε ταινία, αντάλλαξαν στην παραλία πολύ τρυφερά λόγια αγάπης και συγκίνησαν άπαντες ενώ ακολούθησε και το γαμήλιο πάρτι.
Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά καμάρωσαν την κόρη τους ντυμένη νύφη και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι.
- Διαβάστε επίσης: Όταν η Κόνι Μεταξά «πάτησε το πόδι» του Καπότση – Η αντίδρασή του
Ο γνωστός τραγουδιστής απόλαυσε με την ψυχή του την συγκεκριμένη βραδιά και ακόμη και σήμερα συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τον γάμο, μέσω Instagram.
Στην πρώτη του ανάρτηση δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο ο Μάριος Καπότσης χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην πίστα και τραγουδάει «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».
Η ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leuteris Pantazis (@lepa_official)
Στο δεύτερο ποστ βλέπουμε την Κόνι Μεταξά να χορεύει και να τραγουδά μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο pre weeding party.
«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Αγάπη με γεύση Καραμέλας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο τραγουδιστής.
Δείτε την παρακάτω
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leuteris Pantazis (@lepa_official)
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Πρέπει να σκεφτούν τι είναι κατάλληλο μια τέτοια περίοδο: Στον «αέρα» η λάμψη των Όσκαρ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Αρνήθηκε να δει τον πατέρα της η Λόρα – Οι επόμενες κινήσεις των γερμανικών Αρχών
- Η πρόεδρος του Μεξικού εγγυήθηκε την ασφαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ – Συνάντηση με τη FIFA




