Ιωάννα Τούνη: «Σπάει» τη σιωπή της μετά την εξαφάνιση από τα social
Τέλος στις φήμες!
Δεν φτάνουν τα προβλήματα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ακρίβεια, την πανδημία, είχαμε χάσει και την Ιωάννα Τούνη. Ευτυχώς, μεγαλόψυχη η Τούνη όπως πάντα βάζει τέλος στην αγωνία των ακολούθων της.
Η influencer παρέμενε άφαντη, μετά από τις φήμες που την ήθελαν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Μετά από μέρες απουσίας, όμως, έκανε την εμφάνισή της μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
«Ζω, δεν παθαίνω τίποτα… Όλα καλά»
Η ξανθιά Θεσσαλονικιά, ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει σήμερα το απόγευμα με το κοινό της, που την έψαχνε μανιωδώς.
Όπως δήλωσε η ίδια, τις προηγούμενες μέρες τις πέρασε στο κρεβάτι και τον καναπέ της, χωρίς να σηκώνεται ιδιαίτερα. Σήμερα όμως νιώθει αρκετά καλύτερα.
Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο έστειλε σε όλους όσοι ανησύχησαν για εκείνη ένα φιλί.
Δείτε το story:
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στον ορίζοντα – Με τι όπλα θα γίνει ο επόμενος μεγάλος πόλεμος
- «Στάση / ποτάμι»: Το δυστύχημα των Τεμπών γίνεται θεατρικό έργο στο «Ίσον»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442