Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: Το δηκτικό σχόλιο για τον χωρισμό της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

Ιωάννα Μαλέσκου: Το δηκτικό σχόλιο για τον χωρισμό της Τούνη με τον Αλεξάνδρου

«Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί...»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση περί χωρισμού της Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Οι δυο τους, παρά τον πολύ δυνατό έρωτα που έζησαν φαίνεται να μην είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα, χθες το βράδυ, μετά από ώρες… αφωνίας, η Ιωάννα Τούνη απάντησε έδωσε τη δική της εκδοχή, χωρίς να διαψεύδει βέβαια τις φήμες.

Σήμερα, Τετάρτη, η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε με τον δικό της τρόπο το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη.

Τι είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν

«Εγώ θέλω να πω το εξής. Επειδή το κομμάτι αυτό, του τι περιθώριο δίνουμε, πόσο γενναιόδωροι είμαστε σε αυτά τα οποία μοιραζόμαστε διαδικτυακά, είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο συζήτησης… Εγώ θα πω ότι στις περιπτώσεις αυτές που πρόσωπα, όπως η κοπέλα, γενικά μοιράζονται τα πάντα και για ψύλλου πήδημα και καλά το κάνει δηλαδή, εκεί δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν τα έχεις θέσει κατανοητά στον πολύ κόσμο που σε ακολουθεί» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αρά λοιπόν στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα σε κάνει να μη μπορείς εύκολα να μαζέψεις κάτι και να απαιτήσεις οι άλλοι να μην μπουν στο κομμάτι αυτό. Εγώ δεν κρίνω ούτε την Ιωάννα Τούνη, ούτε κανέναν άνθρωπο, ο οποίος στα social media μοιράζεται πολύ υλικό, που τις περισσότερες φορές δεν μας νοιάζει κιόλας. Ασχολούνται όμως πολλοί άνθρωποι. Λέω την προσωπική μου γνώμη! Αν εσύ δε βάζεις τα όριά σου, τι σε ενοχλεί, μέχρι που σε παίρνει και μέχρι που παίρνει και τους άλλους να μπαίνουν στην ζωή σου…» συμπλήρωσε.

«Οι άνθρωποι έτσι κι αλλιώς θα ασχολούνται με τη ζωή ανθρώπων που εκτίθενται δημόσια. Άρα εκεί είναι και αμήχανη στιγμή να πεις ‘μην ανακατεύεστε σε αυτό’. Σεβαστό άλλα δύσκολο. Ο κόσμος πάντως διψάει αν είναι κάποιος μαζί, κυρίως όμως αν δεν είναι κάποιος μαζί. Και αυτό με προβληματίζει εμένα πάρα πολύ. Get a life σε κάποιους ανθρώπους, γιατί ασχολούνται μόνο με τις ζωές των άλλων» κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024