Ένας κύκλος μόλις έκλεισε για τον Τρέι Τόμπκινς. Μετά από 7 σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Τρέι Τόμπκινς επιστρέφει στη Ρωσία, αυτή τη φορά όχι για τη Νίζνι Νόβγκοροντ, αλλά για τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Η ρωσική ομάδα πρόσφερε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο που ο ίδιος ως ελεύθερος το αποδέχτηκε.
Ο 32χρονος ψηλός είχε μόλις 13 συμμετοχές με τους Μαδριλένους την περασμένη περίοδο στη Euroleague, μέτρησε 5.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 3.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.
Στη Ρωσία θα παίξει υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, με στόχο να κατακτήσει τη VTB League καθώς η Ζενίτ δεν θα συμμετάσχει στην Ευρώπη λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.