Η αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με τον Άρη
Χωρίς του βασικούς του φιλικού με την Άλκμααρ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Άρη.
Μετά τη φιλική νίκη επί της Άλκμααρ ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το τελευταίο του τεστ πριν τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League, κόντρα στον Άρη.
Ένα ματς στο οποίο δεν θα αγωνιστούν οι παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στους Ολλανδούς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους αφήνει εκτός αποστολής. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψουν οι: Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ και Σισέ.
Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πίτερς!
Η αποστολή του Ολυμπιακού:
Ανδρούτσος, Άβιλα, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Χασάν, Αμπ. Καμαρά, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Τζολάκης, Βαλμπουενά.
- Ξεχάστε τον Ζορό που ξέρατε – Ο μασκοφόρος εκδικητής του 2026 είναι Γάλλος και αντικαπιταλιστής
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»



