H μεγάλη ημέρα για τον ημιτελικό του φετινού Survivor. Οι παίκτες κάθονται ήδη σε… αναμμένα κάρβουνα και ανυπομονούν για τον μεγάλο αγώνα που θα τους δώσει το εισιτήριο για τον τελικό.
Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης είναι οι δύο που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει μια ακόμα θέση, την οποία διεκδικούν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.
To τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει. Οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι απόψε το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί live, από το Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού.
Τη σημαντική αυτή αλλά και αύριο στον μεγάλο τελικό, αγαπημένα πρόσωπα των παικτών, φίλοι και συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν τόσες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, θα βρίσκονται στο πλευρό τους.
Επίσης, θα προβληθούν βίντεο με όσα έζησαν οι πρωταγωνιστές τους 6,5 αυτούς μήνες στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.
Ποιοι θα κάνουν το τελευταίο βήμα για την διεκδίκηση του τίτλου και των 100.000 ευρώ; Η απάντηση, απόψε στις 21:00.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.