Το NBA είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες για λανθασμένους λόγους, καθώς ένας από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν που ολοκληρώθηκε κατηγορείται για υπόθεση βιαιοπραγίας και ενδοοικογενειακής βίας.
Ο λόγος για τον Μάιλς Μπρίτζες, που είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες στη Λίγκα και έκανε φοβερή σεζόν μετρώντας 20,8 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ στα 80 ματς που αγωνίστηκε με τους Χόρνετς.
Ωστόσο, το αγωνιστικό πέρασε στην άκρη για τον αμερικανό αθλητικότατο φόργουορντ, ο οποίος εμπλέκεται σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση.
Συγκεκριμένα, ο Μπρίτζες, που δεν είναι και από τα πιο ήρεμα παιδιά στο ΝΒΑ, συνελήφθη για περίπτωση που αφορά το κακούργημα της ενδοοικογενειακής βίας, με το περιστατικό να συμβαίνει στο Λος Άντζελες την Τρίτη (28/6).
Σύμφωνα με σχετική πηγή, μια γυναίκα ισχυρίστηκε πως είχε έναν καβγά με τον Μπρίτζες, ο οποίος ξέφυγε από τον έλεγχο.
Η Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο αμέσως, με τον NBAer να έχει διαφύγει και τη γυναίκα να χρειάζεται ιατρική φροντίδα.
Την Τετάρτη (29/6) το απόγευμα ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές και συνελήφθη.
Έπειτα από λίγο αφέθηκε ελεύθερος με την εγγύηση να ορίζεται στις 130.000 δολάρια.
Μετά από 12 σεζόν στην προεδρία των Μιλγουόκι Μπακς, ο Πίτερ Φάιγκιν αποχωρεί και τη θέση του αναλαμβάνει ο Τζος Γκλέσινγκ, ένα αρκετά έμπειρο στέλεχος του Οργανισμού, όπως αναφέρεται σε ΜΜΕ των ΗΠΑ.
Άσχημα νέα στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την Τσέλσι, θα υποβληθεί σε χειρουργείο και πολύ δύσκολα θα καταφέρει αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν!
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε εξήγησε πως οι πλούσιες παροχές που προσφέρει σε έναν παίκτη η παραμονή του στο NBA εφόσον αγωνιστεί εκεί για μια πενταετία τον κάνουν μην επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.