Ο Μπόμπι Πόρτις αποφάσισε να κάνει opt-out στο συμβόλαιό του με τους Μπακς, βγαίνοντας έτσι ελεύθερος στην αγορά για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του
Σοβαρή εξέλιξη για τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έχει να κάνει με τον Μπόμπι Πόρτις.
Ο 27χρονος αποφάσισε να κάνει opt-out στο συμβόλαιό του με τους Μπακς, δημιουργώντας έτσι από το πουθενά ένα μεγάλο πονοκέφαλο στα Ελάφια.
Ο Πόρτις δε θέλησε να δεχτεί το συμβόλαιο αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων με τους Μπακς και η απόφασή του τον βγάζει στην αγορά ως ελεύθερο για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, εφόσον η ομάδα του Γιάννη αποφασίσει να μην κυνηγήσει την υπόθεση.
Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για τον Greek Freak και τους συμπαίκτες του, καθώς ο Πόρτις ήταν ένας εκ των βασικότερων παικτών του ρόστερ τα τελευταία δύο χρόνια στους Μπακς.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο 27χρονος είχε με τα Ελάφια 14,6 πόντους και 9,1 ριμπάουντ, αγγίζοντας το double-double.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.