
Πάτρα: «Αν το έχει κάνει η αδερφή μου, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» – Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου
Η απάντηση της Δήμητρας όταν ρωτήθηκε αν εμμένει στη θέση ότι η αδελφή της είναι αθώα
Η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε, με την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, να υποστηρίζει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.
«Θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τέλος της κατάθεσης της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε για τελευταία φορά αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα. Η απάντηση που φέρεται να έδωσε είναι η εξής: «Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια».
- Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας – «Να μπει στο κάδρο των ερευνών και ο Δασκαλάκης»
Την ίδια φράση, είχε πει κι ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στις αρχές που βγήκε στο φως η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.
Η κλήση στην Ρούλα
Σήμερα ή αύριο, στο μεταξύ, θα σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει άμεσα στην εισαγγελία, καθώς θα πρέπει να λάβει τη δικογραφία, να τη μελετήσει και να πάει στον εισαγγελέα, κάτι που αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
- Ο γιος του Έλον Μασκ τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας στην Κίνα
- Σάκοτα: «Θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεση»
- Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από την ταράτσα της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Διευθυντής κλινικής ευθύνεται για τουλάχιστον 68 θανάτους – Χρησιμοποιούσε εμφύτευμα από δική του εταιρεία
- Η Τεχεράνη επιτρέπει την διέλευση κινεζικών πλοίων από το Ορμούζ



