Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργισμένη η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα: «Προσβάλλεται η προσωπικότητά μου»

Οργισμένη η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα: «Προσβάλλεται η προσωπικότητά μου»

Η ιατροδικαστής διαμαρτύρεται για τη χρήση φωτογραφιών της από κλειστούς λογαριασμούς στα social media.

Για προσβολή της προσωπικότητάς της από τη χρήση φωτογραφιών που ελήφθησαν παρανόμως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media κάνει λόγο η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα, που βρέθηκε στην επικαιρότητα λόγω της υπόθεσης της Πάτρας και του θανάτου των τριών κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας – «Τρεις ώρες πριν το θάνατό του έτρωγε σουβλάκια»

«Ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και με ιδιαίτερη ένταση τις τελευταίες ημέρες, επ’ αφορμή και στο πλαίσιο της «υπόθεσης Πισπιρίγκου», έχει ληφθεί από τα κλειστά προφίλ μου στα social media η εικόνα μου, που κοινοποιείται σε δημοσιεύματα (στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο) και σε τηλεοπτικές εκπομπές» σημειώνει η Χριστίνα Τσάκωνα.

Παράλληλα, προσθέτει πως «αυτές οι φωτογραφίες, όχι μόνον έχουν ληφθεί κατά τον ανωτέρω παράνομο τρόπο, αλλά, επιπλέον, έχει γίνει σκόπιμη επιλογή συγκεκριμένων εξ αυτών έτσι, ώστε από τον συνδυασμό των χρησιμοποιούμενων εικόνων μου, με το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων και των τηλεοπτικών εκπομπών, να προσβάλλεται με βάναυσο τρόπο η προσωπικότητά μου, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσβολή του φύλου μου».

«Η χρήση της εικόνας μου, μάλιστα δε των συγκεκριμένων φωτογραφιών, αφενός μεν δεν εξυπηρετεί κανέναν δημοσιογραφικό σκοπό, ούτε και την ενημέρωση του κοινού από τον (έντυπο και ηλεκτρονικό) Τύπο και την τηλεόραση, αφετέρου δε προκαλεί ιδιαιτέρως μεγάλη αναστάτωση, όχι μόνον σε εμένα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας μου, ιδίως δε στα δύο ανήλικα τέκνα μου» συμπληρώνει η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή στη Μαλένα.

Διαβάστε επίσης: Προθανάτιες οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Η εκτίμηση του Γρηγόρη Λέων

«Επειδή, η κτήση και χρήση της εικόνας μου εγένετο με παράνομο τρόπο και συνιστά αστική και ποινική αδικοπραγία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, υπό τους όρους μάλιστα που πραγματοποιείται, αφού ουδέν δημοσιογραφικό σκοπό εξυπηρετεί. Επειδή, με την παρούσα διαμαρτύρομαι εντόνως για την προαναφερόμενη συμπεριφορά και σας καλώ να παύσετε την ως άνω παράνομη συμπεριφορά, ήτοι την χρήση των συγκεκριμένων φωτογραφιών» καταλήγει η ιατροδικαστής στην επιστολή της μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

Sports in

Θα μιλήσει δημόσια για την υγεία της η Κέιτ Μίντλετον; Τι αποκαλύπτει πηγή κοντά στον Γουίλιαμ

Η απόφαση του βασιλιά Κάρολου να αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και το γεγονός πως η Κέιτ Μίντλετον απέκρυψε την κατάστασή της, το ερώτημα τι συμβαίνει με την υγεία της βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024